Σε αγώνες στην Αρκαδία συμμετείχε ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας ΤρίποληςΔρομικό διήμερο ήταν το Σαββατοκύριακο 25-26 Ιουνίου στην Αρκαδία, με αρκετούς αθλητές του συλλόγου, αλλά και άλλους Αρκάδες αθλητές, να συμμετάσχουν σε διάφορους αγώνες.

Η αρχή έγινε το Σάββατο όπου πραγματοποιήθηκε ο 8ος Τσακώνικος Δρόμος, με την Μαρία Χαραλαμποπούλου να παίρνει την τρίτη θέση γενικής στις γυναίκες, τον Στέφανο Καρούντζο να τερματίζει πρώτος στην ηλικιακή κατηγορία αντρών 40 -49, τον Βασίλη Αλεξόπουλο να κατακτά την τρίτη θέση στην κατηγορία 50-59, την Παναγιώτα Τόκα του Γ.Σ Αρκαδίας δεύτερη θέση γενικής στις γυναίκες και τον Παναγιώτη Χαρμπή δεύτερο στην κατηγορία 60-69.
Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε ο 6ος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Δολιανών όπου εκεί ο Δημήτρης Μέγγος πήρε την δεύτερη θέση στην κατηγορία 40-49 και πέμπτη θέση γενικής, τον Τάσο Σταυρόπουλο να κατακτά την τρίτη θέση στην κατηγορία 20-29, η Νίκη Παναγούλια την τρίτη θέση γενικής στις γυναίκες, τον Πέτρο Πρώιμο δεύτερο γενικής κατάταξης και ο Κώστας Καλόγερος των Αρκάδων Δρομέων την πρώτη θέση στην κατηγορία 60-69.
Θερμά συγχαρητήρια, όχι μόνο στους νικητές, αλλά και σε όλους τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους και την προσπάθεια!!!


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη
ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

KOKORIS