Ενημερώθηκαν στην Τρίπολη για το πρόγραμμα Αγησίλαος παρουσία Βαρδακαστάνη (φωτ,βιντ) - ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Breaking

23/6/22

Ενημερώθηκαν στην Τρίπολη για το πρόγραμμα Αγησίλαος παρουσία Βαρδακαστάνη (φωτ,βιντ)

voltastintripoli newsroomΠραγματοποιήθηκε σήμερα στο Πνευματικό κέντρο Τρίπολης η  συνάντηση με θεμα την «Ενημέρωση Αιρετών Στελεχών της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης με θέμα: Αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους μέσω της συμπερίληψης της δικαιωματικής προσέγγισης της αναπηρίας στις τοπικές πολιτικές».
παρουσία του Πρόεδρου ΕΣΑμεΑ και του Πρόεδρου ΠΟΜΑμεαΠΕΛ Νίκου Καραλή

Την ενημέρωση παρακολούθησαν η Αντιδημαρχος Τρίπολης Ελένη Καρουντζου, ο κ Αλεξάκης, ο Πρόεδρος ΝΠΔΔ Ηλίας Κούρος, ο Πρόεδρος των Τοπικών Κοινοτήτων κ Νικολόπουλος κ.α.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμούς του κ. Καραλή, της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης και του κ. Βαρδακαστάνη.

Μετά έγινε η Παρουσίαση του «Αγησίλαος» απο την Εβελίνα Καλλιμάνη, Υπεύθυνη Έργου – ΕΣΑμεΑ
και την Ειρήνη Τσαλουχίδου, Κοινωνική Λειτουργός - ΕΣΑμεΑ, καθώς και η έρευνα κοινής γνώμης: «Στάσεις και αντιλήψεις έναντι των ατόμων με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και των οικογενειών τους, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου»
Τέλος ο κ  Δημήτρης Λογαράς, Επιστημονικό Στέλεχος ΕΣΑμεΑ, μίλησε για την «Αναπηρία και Τοπική Ανάπτυξη»12.30-13.00 Ερωτήσεις – Απαντήσεις
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Pages