Κώστας Τζιούμης: «Ίδιες απολαβές και έργα για Τρίπολη και χωριά» - ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Breaking

2/6/22

Κώστας Τζιούμης: «Ίδιες απολαβές και έργα για Τρίπολη και χωριά»

 Έργα και παρεμβάσεις σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Τρίπολης, συνεχίζονται με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής όλων των δημοτών.

Αυτή την περίοδο εξελίσσονται έργα ασφαλτόστρωσης και τσιμεντόστρωσης σε δρόμους τοπικών κοινοτήτων.
Ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης επισκέφθηκε και διαπίστωσε από κοντά την εξέλιξη των εργασιών στο χωριό Λουκά της Δημοτικής Ενότητας Μαντινείας.
Μαζί του ήταν ο Αντιδήμαρχος Υποδομών, κ. Αλέκος Κανελλόπουλος και ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Λουκά, κ. Κώστας Σμυρνιώτης.
Σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος υπογράμμισε: «Κάνουμε έργα σε δρόμους που είχαν πολλά χρόνια να φτιαχτούν, μέσα στο χωριό Λουκά. Οι κάτοικοι δεν είχαν ομαλή πρόσβαση για τα σπίτια τους. Επιλύουμε, μέσα στο πλαίσιο των οικονομικών δυνατότητων που έχει ο Δήμος, χρόνια προβλήματα των κατοίκων των χωριών. Έχουμε πει ότι στόχος μας είναι οι κάτοικοι των χωριών να έχουν τις ίδιες απολαβές που έχουν και οι κάτοικοι της πόλης».
Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Λουκά κ. Κώστας Σμυρνιώτης είπε: «Ήταν μεγάλη ανάγκη για το χωριό μας να γίνει αυτό το έργο. Έχουμε κι άλλα έργα που ο Δήμαρχος θα προχωρήσει το επόμενο διάστημα και συνεχίζουμε».


πηγή:https://www.tripolis.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=4909:%CE%BA%CF%8E%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%82-%CF%84%CE%B6%CE%B9%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B7%CF%82-%C2%AB%CE%AF%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CE%B2%CE%AD%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%AD%CF%81%CE%B3%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CF%81%CE%AF%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B7-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%B9%CE%AC%C2%BB&Itemid=936

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Pages