Με την Arcadian Tours Μάιο & Ιούνιο 2ήμερη εκδρομή στην Τήνο - 1ήμερη για την Ζάκυνθο και 5ήμερη στην Πάτμο και στους Λειψούς - ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Breaking

Με την Arcadian Tours Μάιο & Ιούνιο 2ήμερη εκδρομή στην Τήνο - 1ήμερη για την Ζάκυνθο και 5ήμερη στην Πάτμο και στους Λειψούς

 

Από το Γραφείο Γενικού Τουρισμού Arcadian Tours της ΚΤΕΛ Νομού Αρκαδίας Α.Ε. ανακοινώνεται ότι συνεχίζονται οι κρατήσεις θέσεων για τις 14 έως τις 15 Μαΐου 2022 της Διήμερης εκδρομής για την Τήνο, της Μονοήμερης εκδρομής στην Ζάκυνθο που έχει προγραμματισθεί για τις 29 Μαΐου 2022, καθώς και της 5ήμερης εκδρομής στο νησί της Αποκάλυψης την Πάτμο και στους Λειψούς από τις 16 έως τις 20 Ιουνίου 2022.

Σύμφωνα με το Πρόγραμμα οι εκδρομές έχουν ως εξής:

ΤΗΝΟΣ 14-15/05/2022.

- Το Σάββατο 14/05/2022: Αναχωρούμε στις 04:30 π.μ. από την Πλατεία Κολοκοτρώνη για την Ραφήνα για να ξεκινήσουμε με το καράβι για την Μούσα του Αιγαίου, την Τήνο. Μόλις φτάσουμε στο νησί θα πάμε στο ξενοδοχείο για την παραλαβή των δωματίων. Στη συνέχεια αναχωρούμε για το προσκύνημά μας στον Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας της Τήνου, το σημαντικότερο Ορθόδοξο Προσκύνημα στην Ελλάδα και ένα από τα γνωστότερα σε ολόκληρο τον κόσμο. Η υπόλοιπη ημέρα είναι ελεύθερη για βόλτα στο νησί.

Το βράδυ θα παρακολουθήσουμε τον Εσπερινό (προαιρετικά) στον Ιερό Ναό της Ευαγγελιστρίας στην Τήνο.

- Την Κυριακή 15/05/2022: Το πρωί της Κυριακής αναχωρούμε μετά το πρωινό για την Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου – το Μοναστήρι της Αγίας Πελαγίας (προαιρετικά). Το μοναστήρι της Κοιμήσεως της Θεοτόκου ή Κυρίας των Αγγέλων αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα μοναστήρια του ελλαδικού χώρου. Στο ανακαινισμένο Ηγουμενείο της Μονής φυλάσσονται μεταξύ άλλων λείψανα Αγίων, η επάργυρη εικόνα της Παναγίας από το καράβι του Κωνσταντίνου Κανάρη και ένα ασημένιο Ευαγγέλιο, δώρο της βασίλισσας Όλγας. Μετά το προσκύνημά μας θα αναχωρήσουμε για τον Βώλακα. Ένα χωριό χτισμένο πάνω σε ένα μύθο ή σε ένα περίεργο φυσικό φαινόμενο, που όταν πλησιάζεις την περιοχή δεν μπορείς παρά να αναρωτηθείς πώς τόσο μεγάλοι στρογγυλοί βράχοι είναι διάσπαρτοι σε τόσο μεγάλη έκταση. Στη συνέχεια θα επιστρέψουμε στην Τήνο και το απόγευμα θα αναχωρήσουμε από το λιμάνι της Τήνου για την Ραφήνα και να επιστρέψουμε στην Τρίπολη.

Η Τιμή συμμετοχής είναι: 110 € με Προκαταβολή για κρατήσεις θέσεων: 50 € και περιλαμβάνει:

1. Την μετακίνηση με το λεωφορείο Τρίπολη – Ραφήνα – Τήνος – Ραφήνα – Τρίπολη.

2. Τα εισιτήρια του καραβιού Ραφήνα – Τήνος – Ραφήνα.

3. Το κλιματιζόμενο ξενοδοχείο με πρωινό.

----/---

ΖΑΚΥΝΘΟΣ 29/05/2022

– Την Κυριακή 29/05/2022: Αναχωρούμε από την Τρίπολη στις 06:00 π.μ. και μέσω της Εθνικής Οδού Τρίπολης – Καλαμάτας φτάνουμε στην Κυλλήνη, προκειμένου να επιβιβαστούμε στο καράβι και αναχωρήσουμε στις 09:15 π.μ. για την Ζάκυνθο. Μόλις φτάσουμε στο νησί θα επιβιβαστούμε στο λεωφορείο της εταιρείας μας και θα επισκεφτούμε τον Ιερό Ναό του προστάτη του νησιού, του Αγίου Διονυσίου. Μετά το προσκύνημά μας στο σκήνωμα του Αγίου θα αναχωρήσουμε για μια περιήγηση στο νησί. Θα επισκεφτούμε διάφορα μέρη του νησιού, όπως την γειτονιά της Μπόχαλης αλλά και τις παραλίες, θα καθίσουμε για καφέ και φαγητό στη χώρα του νησιού και το απόγευμα στις 19:30 μ.μ. θα αναχωρήσουμε από το λιμάνι του νησιού για την Κυλλήνη και την επιστροφή μας στην Τρίπολη.

Η Τιμή συμμετοχής είναι: 40,00 € και Περιλαμβάνει:

1. Τις μετακινήσεις με το λεωφορείο Τρίπολη – Κυλλήνη – Ζάκυνθος – Κυλλήνη – Τρίπολη.

2. Το εισιτήριο του καραβιού Κυλλήνη – Ζάκυνθος – Κυλλήνη.

----/---

ΠΑΤΜΟΣ - ΛΕΙΨΟΙ 16 - 20/06/2022

– Την Πέμπτη 16/06/2022: Αναχωρούμε από την Τρίπολη στις 10:30 π.μ. και μέσω της Εθνικής Οδού Τρίπολης – Κορίνθου – Αθηνών φτάνουμε στο λιμάνι του Πειραιά για να αναχωρήσουμε με το καράβι Blue Star Chios της εταιρείας Blue Star Ferries στις 14:00 μ.μ. για το νησί της Αποκάλυψης, την Πάτμο. Στις 22:20 μ.μ. φτάνουμε στην Πάτμο, όπου θα πάμε στο κεντρικό ξενοδοχείο 3* Hellinis Hotel για να παραλάβουμε τα δωμάτιά μας και να τακτοποιηθούμε.

- Ξεκούραση.

– Την Παρασκευή 17/06/2022: Το πρωί της Παρασκευής μετά το πρωινό θα μας περιμένει λεωφορείο προκειμένου να επισκεφτούμε το μοναστήρι του Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου. Χτισμένη στην κορυφή βουνού, προφανώς στη θέση του ναού της Αρτέμιδος και μίας παλαιοχριστιανικής βασιλικής, η μονή αποτελεί το σημαντικότερο μοναστηριακό συγκρότημα του Αιγαίου Πελάγους. Εκεί θα θαυμάσουμε το Καθολικό της Μονής, τα κελλιά αλλά και την πλουσιότατη βιβλιοθήκη και την Συλλογή των κειμηλίων της. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το Ιερό Σπήλαιο της Αποκάλυψης, το οποίο βρίσκεται στο λόφο ανάμεσα στην Σκάλα και τη χώρα του νησιού. Ο προσκυνητής μπορεί να δει το σημείο που γράφτηκε η Αποκάλυψη, τον τόπο κατακλίσεως του Ιωάννη, τον πελώριο βράχο που σχίστηκε όταν ο Θεός του υπαγόρευσε την Αποκάλυψη, το σημείο στο οποίο ο Ευαγγελιστής ακουμπούσε το κεφάλι του για να ξεκουραστεί και ένα κοίλωμα στον βράχο από όπου πιανόταν για να σηκωθεί. Η μεγαλοπρέπεια του βράχου και ο μυστικισμός της ατμόσφαιρας, προκαλούν δέος. Μετά το προσκύνημά μας θα κάνουμε μια βόλτα στη χώρα του νησιού, και στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε με το λεωφορείο για να περιηγηθούμε στις ομορφιές και στις παραλίες της Πάτμου και να καθίσουμε για καφέ και φαγητό. Αργά το απόγευμα θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο.

- Βράδυ ελεύθερο.

–Το Σάββατο 18/06/2022: Το πρωί του Σαββάτου, μετά το πρωινό και ώρα 09:40 π.μ. θα αναχωρήσουμε με το καράβι Dodekanisos Pride για το παραμυθένιο νησί των Δωδεκανήσων, τους Λειψούς. Μία συστάδα 24 μικρών νησιών στα βόρεια Δωδεκάνησα, οι Λειψοί, στολίζουν το νοτιοανατολικό Αιγαίο και σας προσκαλούν να τα ανακαλύψετε. Εκεί θα κάνουμε βόλτα στο νησί, θα καθίσουμε για καφέ και φαγητό και το απόγευμα στις 17:35 μ.μ. θα αναχωρήσουμε με το ίδιο καράβι για να επιστρέψουμε στο νησί της Πάτμου.

- Βράδυ ελεύθερο.

–Την Κυριακή 19/06/2022: Η ημέρα της Κυριακής είναι ελεύθερη για τον καθένα για μια τελευταία βόλτα στο νησί. Τα δωμάτιά μας θα είναι στη διάθεσή μας καθ’ όλη την διάρκεια

της ημέρας μέχρι αργά το βράδυ, από τα οποία θα αναχωρήσουμε για να επιβιβαστούμε στο καράβι Blue Star 2 στις 23:59 μ.μ. και να επιστρέψουμε στον Πειραιά.

–Την Δευτέρα 20/06/2022: Το πρωί της Δευτέρας θα φτάσουμε στο λιμάνι του Πειραιά, όπου θα μας περιμένει το λεωφορείο της εταιρείας μας προκειμένου να επιστρέψουμε στην Τρίπολη.

Η Τιμή συμμετοχής είναι: 195,00€ / δίκλινο και Περιλαμβάνει:

1.Τις μετακινήσεις με το λεωφορείο Τρίπολη – Πειραιάς – Τρίπολη

2.Την ενοικίαση του λεωφορείου στο νησί της Πάτμου.

3.Τις τρεις (3) διανυκτερεύσεις με πρωινό στο κεντρικό ξενοδοχείο 3* Hellinis Hotel στην Πάτμο και την διαμονή στο ίδιο ξενοδοχείο την ημέρα της Κυριακής μέχρι αργά το βράδυ, όπου θα αναχωρήσουμε για το λιμάνι της Πάτμου.

4.Τα εισιτήρια του καραβιού Πειραιάς – Πάτμος – Πειραιάς

5.Το εισιτήριο του καραβιού Πάτμος – Λειψοί – Πάτμος

Δεν περιλαμβάνει:

1. Εισόδους σε Μουσεία και Αρχαιολογικούς Χώρους.

Για πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στα τηλέφωνα : 2710 223 614, 2710 222 560, 6988 010000. & στο www.arcadiantours.gr

Γραφείο Τύπου – ΜΜΕ – Προβολής - Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων τηςΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Pages