Με την Arcadian Tours 3ήμερη εκδρομή στα Ιωάννινα – Μέτσοβο & τα Ζαγοροχώρια - ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Breaking

Με την Arcadian Tours 3ήμερη εκδρομή στα Ιωάννινα – Μέτσοβο & τα Ζαγοροχώρια

 

Από το Γραφείο Γενικού Τουρισμού Arcadian Tours της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. ανακοινώνεται ότι έχει προγραμματισθεί Τριήμερη εκδρομή από τις 17 έως τις 19 Δεκεμβρίου 2021 για τα Ιωάννινα, το Μέτσοβο και τα Ζαγοροχώρια.

Σύμφωνα με το Πρόγραμμα της εκδρομής έχει ως εξής:

Την Παρασκευή 17/12/2021: Θα γίνει η αναχώρηση από την Πλατεία Κολοκοτρώνη στην Τρίπολη στις 07:00 π.μ., και μέσω Ε.Ο. Τρίπολης – Κορίνθου – Πατρών – Ιωαννίνων και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ φτάνουμε στα Γιάννενα, όπου θα επισκεφτούμε το Μουσείο Ελληνικής Ιστορίας και Κέρινων Ομοιωμάτων “Παύλος Βρέλλης”. Το Μουσείο Ελληνικής Ιστορίας Παύλου Βρέλλη, επίσης γνωστό και ως Μουσείο Κέρινων Ομοιωμάτων, θεμελιώθηκε με πρωτοβουλία του Παύλου Βρέλλη τον Φεβρουάριο του 1983, άνοιξε τις πόρτες του το 1995 και είναι το πλέον γνωστό μουσείο αυτού του είδους στην Ελλάδα. Είναι έργο ενός και μόνο ανθρώπου, του Παύλου Βρέλλη, όπου για 13 χρόνια εργάστηκε ακατάπαυστα, μόνο γι’ αυτό. Αφού θαυμάσουμε τα εκθέματα του μουσείου θα αναχωρήσουμε για το Μέτσοβο, όπου θα καθίσουμε για φαγητό. Πρόκειται για έναν παραδοσιακό οικισμό, που βρίσκεται στο ανατολικό άκρο του νομού, κοντά στα όρια με το Νομό Τρικάλων, στις βόρειες πλαγιές, ανάμεσα στα βουνά της μεγαλύτερης οροσειράς της Ελλάδος την Πίνδο. Παράδοση, φύση, υψόμετρο, φυσικές ομορφιές, σπάνια χλωρίδα και πανίδα. Το Μέτσοβο σας εγγυάται όλα αυτά κι ακόμη παραπάνω. Μετά το φαγητό θα αναχωρήσουμε για τα Ιωάννινα, όπου θα παραλάβουμε τα δωμάτιά μας σε κεντρικό ξενοδοχείο. Η υπόλοιπη ημέρα θα είναι ελεύθερη για βόλτα στις ιστορικές γωνιές των Ιωαννίνων. Διανυκτέρευση.

Το Σάββατο 18/12/2021: Το πρωί του Σαββάτου μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για τα όμορφα Ζαγοροχώρια. Χωριά γραφικά, κρυμμένα στην αγκαλιά της φύσης, με σύμμαχο την ηρεμία και θέα που κόβει την ανάσα. Το Μονοδένδρι, το Τσεπέλοβο και το Πάπιγκο είναι κάποια από αυτά. Αφού θαυμάσουμε τις ομορφιές των χωριών του Ζαγορίου, θα καθίσουμε για καφέ και φαγητό και το απόγευμα θα επιστρέψουμε στα Ιωάννινα. Βράδυ ελεύθερο.

Την Κυριακή 19/12/2021: Το πρωί της Κυριακής θα είναι ελεύθερο για να επισκεφτούμε το Ιστορικό Κέντρο των Ιωαννίνων, δέκα θησαυρούς, φανερούς αλλά και καλά κρυμμένους. Η παλιά πόλη, οι θρύλοι του Κάστρου, το νησάκι της λίμνης, η παραλίμνια περιοχή, τα Μουσεία αλλά και το αρχαίο θέατρο της Δωδώνης είναι κάποιοι από αυτούς. Μετά τη βόλτα

μας στην πόλη των Ιωαννίνων θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής το μεσημέρι για την Τρίπολη με ενδιάμεση στάση στη διαδρομή μας για φαγητό.

Η Τιμή συμμετοχής είναι: 100 € με προκαταβολή για κρατήσεις θέσεων: 50 € και Περιλαμβάνει:

1. Την μετακίνηση με το λεωφορείο: Τρίπολη – Ιωάννινα – Μέτσοβο – Ζαγοροχώρια – Τρίπολη.

2. Το κλιματιζόμενο ξενοδοχείο με πρωινό.

Δεν περιλαμβάνει:

1. Εισόδους σε Μουσεία και Αρχαιολογικούς Χώρους.

{-Οι επιβάτες στο Λεωφορείο θα πρέπει να έχουν μαζί τους είτε πιστοποιητικό εμβολιασμού, είτε πιστοποιητικό νόσησης, είτε εργαστηριακό rapid test 48 ωρών πριν το ταξίδι, είτε μοριακό (PCR) 72 ωρών πριν το ταξίδι. Οι ανήλικοι ηλικίας 4 ετών έως 17 ετών που δεν είναι πλήρως εμβολιασμένοι θα πρέπει να διαθέτουν self test 24 ωρών. Καθώς και η χρήση - για όλους - της υποχρεωτικής μάσκας.}

Πληροφορίες και για κρατήσεις θέσεων: 2710 223 614 - 2710 222 560 & 6988 010000

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Pages