Γορτυνία - Η φροντίδα του πυροσβέστη σε γατάκι - ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ

Breaking

11/8/21

Γορτυνία - Η φροντίδα του πυροσβέστη σε γατάκι

 

Πυροσβέστης γατάκι

Όπου υπάρχουν άνθρωποι...
InTime

Η Ελλάδα βιώνει μια πρωτοφανή καταστροφή καθώς πάνω από 900.000 στρέμματα έχουν γίνει στάχτη, σπίτια και περιουσίες καταστράφηκαν και η μανία της φωτιάς που καίει εδώ και εννέα ημέρες σε πολλές περιοχές της χώρας δεν έχει σταματημό.

Από όπου πέρασε η πύρινη λαίλαπα, οι εικόνες που σχηματίστηκαν στη συνέχεια ήταν αποκαρδιωτικές. Μαύρο τοπίο, κρανίου τόπος. Η ελπίδα… αγνοείται, ειδικότερα για τους ανθρώπους της Βόρειας Εύβοιας που βλέπουν τις περιουσίες αλλά και το δάσος που τους ζούσε από μικρά παιδιά, να έχουν καταστραφεί.

Ίδια κατάσταση και στην Ηλείακαι στη Γορτυνία από όπου, όμως, ήρθαν οι πιο ευχάριστες εικόνες των τελευταίων ωρών. Στο Νεοχώρι, όπου δόθηκε μεγάλη μάχη με τις αναζωπυρώσεις και έγινε τιτάνιος αγώνας να προστατευθούν σπίτια και περιουσίες των πολιτών, ένας πυροσβέστης δεν ξέχασε και τα ζώα, που στις περιπτώσεις αυτών των πυρκαγιών αρκετές φορές έμειναν πίσω από πανικόβλητους ιδιοκτήτες και δυστυχώς είχαν τραγική κατάληξη.

Ο πυροσβέστης, λοιπόν, βρήκε ένα μικρό γατάκι και κατάφερε να το σώσει από τη μανία της φωτιάς. Το άτυχο ζωάκι φαίνεται ιδιαίτερα φοβισμένο, αφού έχει «καψαλιαστεί» από τις πύρινες «γλώσσες», ωστόσο, ο πυροσβέστης όχι απλά το έσωσε αλλά φρόντισε και να το ανακουφίσει πηγαίνοντάς το στο όχημα για να του ρίξει λίγο νερό και να το κάνει να αισθανθεί καλύτερα…

Φωτιές στην Ελλάδα: Συγκλονιστικές φωτογραφίες από τη Γορτυνία - Η φροντίδα του πυροσβέστη σε γατάκι - Newsbomb - Ειδησεις - News


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου


Pages